Wie zijn wij?

Wij zijn Brechje van Geenen, Ria Vos en Wencke Slütter. Alle drie life & scheidingscoaches én ervaringsdeskundig op het gebied van werk en scheiding. Met een passie voor mens, gezondheid en leren, richten wij ons op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers in scheiding. Door onze expertises te bundelen op het gebied van HR, Opleidingen en Gezondheidsmanagement, hebben wij de methode ‘Scheiden op de Werkvloer’ ontwikkeld. Voor WERKGEVERS organiseren we kennissessies waarbij inzicht wordt verkregen in scheiding en aanpak van verzuim. Voor WERKNEMERS bieden we het coachprogramma ‘Scheiden op de Werkvloer’​. Dé coaching en training methode die door de efficiënte aanpak ervoor zorgt dat werknemers in scheiding met meer grip op eigen inzetbaarheid weer aan de slag gaan!

Wat maakt onze aanpak zo uniek? Het is de combinatie van:

  • Onze expertises uit het bedrijfsleven.
  • Onze ervaringsdeskundigheid als gescheiden werknemers.
  • Onze vaardigheden als coaches op het gebied van persoonlijk leiderschap en scheiding.

Brechje van Geenen

Ik ben Brechje van Geenen. Ik heb een achtergrond in de HR en in de consultancy in Nederland en in Malawi, Afrika.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als coach. De combinatie van mijn ervaring, fascinatie voor het menselijk brein en continue persoonlijke ontwikkeling, gaf mij het inzicht dat ik mensen wil ondersteunen in het weer in hun kracht te staan. Mijn expertise focust zich rond de thema’s: Verlies – Verandering – Versterking. Ik begeleid in mijn praktijk niet alleen professionals die willen groeien, maar ook mensen die te kampen hebben met verlies en verandering door relatieproblemen, scheiding, overlijden en mantelzorg. Als ervaringsdeskundige weet ik alles over de moeilijkheden van een scheiding, maar ik zie ook mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op voor een introductie gesprek via:
06 – 53 44 44 57 | welkom@scheidenopdewerkvloer.com

Ria Vos

In de afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op het vak van coach. Hiervoor heb ik een prachtige carrière in de zorg gehad. Eerst als verpleegkundige in diverse zorggebieden en later als hoofd opleidingen in de ambulancezorg.

Mijn hart begon echter steeds meer uit te gaan naar het coachen. Mensen weer in verbinding met zichzelf laten komen, daar lever ik graag een professionele bijdrage aan.

Soms krijg je in je leven te maken met een pittige levensgebeurtenis. Dit kan zowel privé als werk gerelateerd zijn, het één heeft zeker zijn invloed op het andere. Scheiden is ook zo’n gebeurtenis, staat zelfs in de top 3 van de stressveroorzakers. Ik heb zelf als werknemer ook een scheiding meegemaakt, en dat heeft een behoorlijke impact. Voor mij één van de redenen geweest om mij het vak van scheidingscoach ook eigen te maken. Want het is altijd mogelijk om weer sterker uit de strijd te komen.

Mijn intentie voor het coachen is om mensen weer te laten ervaren wie ze nu echt zijn.

Neem gerust contact met mij op voor een introductie gesprek via:
06 – 13 64 38 80 | welkom@scheidenopdewerkvloer.com

Wencke Slütter

Eigen regie en verantwoordelijkheid nemen voor mijn levenspad is mijn grootste drijfveer, zowel in relaties als in werk. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en geloof in de uitspraak: ‘de beste investering is die in jezelf’. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om grip te krijgen op je scheiding. Mijn missie is om mensen, die zichzelf neigen te verliezen in het contact met anderen of die afwachtend in het leven staan, te leren hun eigen stuurkracht te ontwikkelen in het vinden van hun levensgeluk. 

In mijn werk richt ik mij op leren en persoonlijke groei vanuit eigen regie. Van Arboadviseur bij een commerciële landelijke Arbodienst tot behandelaar en Opleidingsadviseur in de zorg. Stilstaan was voor mij altijd achteruitgang. Nu weet ik dat stilstand juist groei geeft door naar mijn leven te kijken en deze bij te sturen. Het heeft mij lef en moed gegeven om uit mijn comfortzone te stappen, met een levensmotto als die van Pippi Langkous “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Het resultaat van deze sprong is wat ik diep van binnen altijd al wilde doen: Regisseur zijn van mijn eigen leven.

Neem gerust contact met mij op voor een introductie gesprek via:
06 – 15 22 88 32 | welkom@scheidenopdewerkvloer.com