Over ons

Wij zijn Brechje van Geenen en Ria Vos. Alle twee via onze eigen weg opgeleid als gedegen coaches én ervaringsdeskundig op het gebied van werk en scheiding. Met een passie voor mens, gezondheid en leren, richten wij ons op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers in scheiding.

Door onze expertises te bundelen op het gebied van HR, Opleidingen en Gezondheidsmanagement, hebben wij de methode ‘Scheiden op de Werkvloer’ ontwikkeld. Dé coaching en training methode die door de efficiënte aanpak ervoor zorgt dat werknemers in scheiding met meer grip op eigen inzetbaarheid weer aan de slag gaan! 

De coaches

Brechje van Geenen

Mijn naam is Brechje van Geenen. Ik heb een achtergrond in HR en consultancy in Nederland en in Malawi, Afrika. 

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als rouw -en verliescoach met oog voor de hele mens in de organisatie. De combinatie van mijn ervaring, het waarom van het menselijk denken en handelen en continue persoonlijke ontwikkeling, gaf mij het inzicht dat ik mensen wil ondersteunen in het weer in hun kracht staan. Het is mijn ‘purpose’ om meer hart in het bedrijfsleven te brengen, om ruimte te creëren voor iedereen om je hele zelf te kunnen zijn, ook op het werk. Mijn expertise focust zich rond de thema’s: Verlies – Verandering – Versterking. Ik begeleid in mijn praktijk niet alleen professionals die willen groeien, maar ook mensen die te kampen hebben met verlies en verandering door relatieproblemen, scheiding, overlijden en mantelzorg. Als ervaringsdeskundige weet ik alles over de moeilijkheden van een scheiding, en ik zie ook mogelijkheden.

Ik woon en werk in Amsterdam en werk ook een groot gedeelte van mijn tijd in Noord-Brabant. 

Neem gerust contact met mij op voor een introductie gesprek via:
06 – 53 44 44 57 | brechje@brechjevangeenen.nl | www.brechjevangeenen.nl 

Ria Vos

In de afgelopen jaren ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op het vak van coach. Hiervoor heb ik een prachtige carrière in de zorg gehad. Eerst als verpleegkundige in diverse zorggebieden en later als hoofd opleidingen in de ambulancezorg. 

Mijn hart begon echter steeds meer uit te gaan naar het coachen. Mensen weer in verbinding met zichzelf laten komen, daar lever ik graag een professionele bijdrage aan. 

Soms krijg je in je leven te maken met een pittige levensgebeurtenis. Dit kan zowel privé als werk gerelateerd zijn, het één heeft zeker zijn invloed op het andere. Scheiden is ook zo’n gebeurtenis, staat zelfs in de top 3 van de stressveroorzakers. Ik heb zelf als werknemer ook een scheiding meegemaakt, en dat heeft een behoorlijke impact. Voor mij één van de redenen geweest om mij het vak van scheidingscoach ook eigen te maken. Want het is altijd mogelijk om weer sterker uit de strijd te komen. 

Mijn intentie voor het coachen is om mensen weer te laten ervaren wie ze nu echt zijn. 

Ik woon en werk vanuit de omgeving Wolvega. 

Neem gerust contact met mij op voor een introductie gesprek via:
06-13 64 38 80 | ria@vos-coaching.nl | www.vos-coaching.nl 

Wat maakt onze aanpak zo uniek?

Het is de combinatie van: 

  • Onze expertises uit het bedrijfsleven. 
  • Onze ervaringsdeskundigheid als gescheiden werknemers. 
  • Onze vaardigheden als coaches op het gebied van persoonlijk leiderschap en scheiding.