Voor werknemers

Het coachprogramma ‘Scheiden op de Werkvloer’​. Dé coaching en training methode die door de efficiënte aanpak ervoor zorgt dat werknemers in scheiding met meer grip op eigen inzetbaarheid weer aan de slag gaan!

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Brechje. Zij heeft me veel inzichten gegeven, en technieken waarmee ik de communicatie tussen mij en de vader van mijn kinderen helderder en soepeler kan laten verlopen, dus minder stressvol! Ik voel me sterker en lichter dankzij haar”.

Scheiden op de werkvloer

Hoe blijf je staande in alles wat je  overkomt? Hoe krijg je meer inzicht in de emoties die je ervaart in deze ‘scheidingsachtbaan’?  

Een persoon in scheiding ziet de levenspilaar ‘relatie’ omvallen, met als gevolg dat de vier andere levenspilaren (gezondheid, thuis, sociaal netwerk & relaties, werk) wankelen of ook wegvallen. Werk is vaak de meest stabiele pilaar, omdat die houvast en zekerheid biedt en het leven daar gewoon doorgaat. 

Om deze reden, en omdat onze visie is dat werk en privé niet te scheiden zijn, hebben wij het programma “Scheiden op de Werkvloer” ontwikkeld.  

Het fundament van onze begeleiding bestaat uit waarden en bewustwording. Bouwstenen voor het programma zijn rouw & verlies, herkennen en herprogrammeren van patronen, communicatie, praktische vaardigheden en je werk. Naar gelang jouw behoeften en verlangen nemen we andere aspecten mee, zoals bijvoorbeeld positief opvoeden en conflicthantering. 

Tijdens het traject krijg je gedurende 6 maanden  training en coaching: je krijgt snel-toepasbare handvatten aangereikt voor alle pilaren, alsook coaching op emotioneel en communicatief gebied, waardoor je meer inzicht in zichzelf en de situatie krijgt en binnen afzienbare tijd het leven weer op de rails hebt. 

Onze begeleiding voorkomt (langer) ziekmelden en verlaagt de kans op een latere burnout.

Wil je meer weten over ons programma en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.  

11 + 7 =